Bryllupsdagen har de fleste kvinder drømt om - fra den spirende pubertet og langt ind i voksenlivet. Denne særlige dag, der er ladet med tro, håb, kærlighed. Troen på kærligheden, håbet om en lys fremtid og en kærlighed til gommen, der munder ud i et glædesfyldt ja til ægteskabet. Det er brylluppets smukke budskab. I næsten enhver kvindes fantasi spiller bryllupskjolen imidlertid også en meget stor rolle. På bryllupsdagen vil bruden være så smuk som overhovedet muligt, når hun siger ja til sin gom. Derfor er valget af brudekjole så afgørende.

For at træffe det bedste valg af brudekjole, bør du som kommende brud gøre dig nogle overvejelser. Hvilken kjolefacon passer bedst til din krop? Hvilken type brudekjole kan understrege din personlighed og stil? Hvilke nuancer af hvid eller farver passer bedst til din hud og dit hår? Skal brudekjolen fx bruges til et slots-, strand- eller skovbryllup? Endvidere bør du også overveje, om du er til et traditionelt eller utraditionelt bryllupslook. Har du tænkt over disse aspekter og tillige researchet på nettet, vil du være godt forberedt til indkøb af den rette brudekjole.

Særlig researchen på internettet kan give dig en god fornemmelse for hvilke brudekjoletrends, der gør sig gældende anno 2017. Hvert år tegner der sig nye spændende tendenser inder for brudekjoledesign. Netop nu er tattoo look-kjolerne, også kaldet illusionskjoler, meget populære. De kaldes illusionskjoler, fordi hudfarvet tyl dækkes med fine blonder på en tætsiddende kjole. Udtrykket i disse kjoler er let, elegant og raffineret. Ofte har disse kjoler også en dyb ryg. De dybe V-udskæringer både for og bag er et andet gennemgående træk ved mange brudekjoledesign i år. De dybe udskæringer forlænger silhuetten og klæder bl.a. en brud med en fyldig barm. Desuden giver visningen af den bare hud brudekjolen et sensuelt strejf.

Prinsessekjolen er altid et hit, men designet af dem ændres år for år. I 2017 fremhæver prinsessekjolen taljen, og kjolens overdel er figursyet og tætsiddende. Til gengæld må skørtet godt være stort og fyldig. Også i år er brudekjoler i bohemestile populære. Blonderne i bohemebrudekjolerne samt de enkle detaljer skaber et meget feminint look. De er desuden meget lette og behagelige at have på. Korte brudekjoler bruges også hyppigere. En del brude vælger at bære et tylskørt på den korte brudekjole i kirken og fjerner så tylskørtet til selve bryllupsfesten. Endelig har det florlette slør fået en renæssance, og man kan købe både korte og helt op til 2,5 m lange brudeslør.

Brudekjolernes farvenuancer breder sig tillige over en stadig større palet. I 2017 vil der være flere brudekjoler i farver som champagne, karamel, mokka, nude og blush. De hvide brudekjoler egner sig ikke til alle hudtoner, hvorfor andre farver vinder frem. Desuden tager nogle brude afstand fra den hvide farves uskyldsladede symbolik.

Når du skal vælge din brudekjole, så tag dig tid til at prøve dig frem i det store udvalg af faconer, farver, materialer og tilbehør. Bryllupsdagen er din store dag, og du bør absolut bære din drømmebrudekjole.