Der er to begivenheder i en kvindes liv, som der vil bringer glæde og som der normalt er store forventninger til. Begge disse begivenheder kræver enorm forberedelse, masser af tålmodighed og et stænk af kærlighed. Vi taler om at blive gift og blive gravid. Men hvad sker der, når disse to begivenheder sker samtidigt?

Med dobbelt så meget planlægning og flere forberedelser kan det være en skræmmende opgave at gå gennem begge disse arrangementer på samme tid. Din helbredstilstand betyder meget for planlægningen og de  beslutninger som skal tages. Stress kan være lige lige rundt om hjørnet, hvilket skal undgås for enhver skyld. At vælge din brudekjole behøver ikke bidrage til dine bekymringer. Vi har samlet nogle tips til at hjælpe dig med at hjælpe dig som er gravid med finde vælge den perfekte kjole til dit bryllup.

Bryllupskjole prøvning i butik

Bryllupskjole aftaler kan gå på to måder: en sjov fyldt begivenhed med en nær ven eller to i brudekjole forretningen eller en hektisk hvirvelvind af dårlige kjoler og dårligt humør. Med din situation er du i en vanskeligere situation, hvis du ikke har planlagt din aftale på passende vis.

Den generelle regel for prøvning af brudekjoler er, at der altid planlægges en aftale tidligt på dagen. Dette sikrer, at brudekjole forhandlerne er friske for dagen, klar til at uddele en hjælpende hånd til den kommende brud. Tilføj dette til det faktum, at der sandsynligvis vil være færre andre kunder i butikken tidligt på dagen, så det er helt sikkert det bedste valg, hvis du ønsker at blive mindst muligt stresset.

 

Vælg din Brudekjole

Sørg for at kontakte butikken forud, og spørg indtil om de har kjoler som vil kunne passe til alle stadier af en graviditet. Prøv at finde ud af med dig selv om du ønsker en kjole som skjuler din gavidemave, eller om du ønsker en brudekjole som fremhæver den.

Komfort og æstetik kommer hånd i hånd med denne fase af kjoleudvælgelsesprocessen.

Hvis du ønsker at lægge mindre opmærksomhed på din mave, kan imperialline-kjole være et  af dine foretrukne valg. Denne silhuet er kendetegnet ved en løst monteret nederdel, som dækker alt  fra brysterne og ned af. Hvis du hellere vil fremhæve din gravide mave og fremvise dine stolte graviditets kurver, skal du gå efter alt, hvad der har et passende snit, der fremhæver dine kurver, omend på en glat og smigrende måde. Husk at det er vigtigt at du føler dig godt tilpas i din kjole.

Nu er du færdig med at vurdere kjolerne og har lavet en hurtig liste over de kjoler du ønsker er det tid til at gå mere i detaljer. Prøv at fokusere på toppen af kjolen, da det er den som er mest synlig på bryllupsbilleder. . Du vil gerne have masser af plads, så et elastisk stof, som strækker sig godt er at foretrække

 

Andre overvejelser

Medbring din bedste BH, da du vil bruge det meste af din tid i kjoleforretningen i dit undertøj. Et godt par kan også hjælpe dig med at tilpasse kjoler, da det giver dig den bedste tilnærmelse mæssige form. Du er velkommen til at medbringe en ven i butikken for at få hjælp til at vurdere om kjolen passer til dig.  En tommelfingerregel er at du skal tilføje en 2,5 cm pr. Måned mellem den dato, du har prøvet din brudekjole og din bryllupsdag. Dette vil give dig rigelig plads til at manøvrere og foretage ændringer for at tilpasse kjolen. Uanset hvilken stil du beslutter dig, er det vigtigt at du vælger komfort først.