8 Populære bryllupsrejser i Europa

Romantik og lidenskab, ingen to ord definerer mere præcist, hvad en bryllupsrejse skal bestå af. Har vi ikke alle haft den drøm, at vi ville tilbringe dagene efter vores drømmebryllup på fjerne steder fyldt med en atmosfære af amourøse seværdigheder og betagende udsigter? Man behøver ikke at rejse så langt, da Europa har en overflod af fantastiske steder, hvor du kan have bryllupsrejsen fra dine drømme.

Vi har lavet denne liste baseret på en række faktorer som lokal kultur, seværdighederne, overnatningssteder, og stedernes popularitet blandt turister. Listen er ikke vægtet efter popularitet eller pris, fordi hver enkelt destination har sin egen karakter og charme, der er unik og uforlignelig til enhver skala. Med det sagt er her vores liste over populære bryllupsrejse destinationer i Europa:

1. Bryllupsrejse til Venedig 

Vi starter denne liste med Serenissima selv , “Kanalbyen”. Populær over hele verden og kopieret i sine arkitektoniske stilarter, er Venedig et vidunder af teknik, kultur, kunst og historie.. Tidligere, bortset fra den rige historie, der rørte ved denne smukke perle af Adriaterhavet, var det også kendt som feststedet i Europa med sine festlige masquerader. I dag er hoteller og restauranter rigelige repræsenteret i sine “øer”, og de har et par af de bedste i verden. Nogle af interesse punkterne i denne by er Markus Basilika, fyldt med smukke fresker foretaget af berømte renæssance kunstnere og Rialtobroen. Forvent ikke biler og snoede fortove i gaderne i denne by. Du kan enten udforske byen til fods eller tage en afslappet tur på de charmerende gondoler sammen med dit hjertes udkårne.

2. Bryllupsrejse til Brugge

Hvis du vil opleve det magiske at gå på brostensgader som dem du ser i eventyr, er Brugge stedet for jer. Denne by byder på middelalderlig stilarkitektur, slotte og har en charmerende blanding blandet med den flamske dejlige gæstfrihed. Hvis dette ikke har overbevist dig endnu, så tilføj de mange chokoladebutikker, der sælger fantastiske konfektioner, som ikke findes andre steder i verden. Der ikke er noget guddommeligt.

 

3. Bryllupsrejse til Santorini

Hvide huse med blå tage, hvide sandstrande og safirfarvet Ægæiske Hav gør Santorini til den perfekte destination for en bryllupsrejse destination. Du kan opleve klatring på de stejle klipper eller ride på æsler, hvis du føler dig eventyrlysten. Hvis du ønsker at slappe af, så tag en dukkert i det kølige vand eller spis himmelske skaldyrsretter på en af de mange restauranter med udsigt over stranden. Varmt, betagende smukt. Det er ikke underligt, hvorfor Santorini er en af, hvis ikke det mest populære turistmål i Grækenland.

 

4. Bryllupsrejse til Rivieraen

Rivieraen er ikke et enkelt sted, men en samling af byer ved den sydlige middelhavskyst i Frankrig og en tilstødende bånd af italienske byer. Kendt i Frankrig som Côte d’Azur, er det passende navngivet efter sine skinnende blå strande. En unik kombination af kosmopolitisk stemning og klassisk natur, byer i Rivieraen er populære i hele verden, hvor glamour og afslapning kommer hånd i hånd. Monaco, en uafhængig bystat i Rivieraen, som kan prale af kasinoer med klasse og luksus. Nice er en fransk havneby, der er rig på kultur og historie, samt køkken som er unikt for denne del af landet. Cannes er også i Rivieraen, populært som vært for filmfestivaler og kunstudstillinger, der indeholder værker fra hele verden. Disse er blot et par af de fine destinationer, man kan besøge i Rivieraen, hvor der er virkelig noget for alle.  

 

5. Bryllupsrejse til Toscana 

Toscana  er en region i det centrale Italien, nord for Rom. Firenze er den mest populære by i regionen, rig med sin egen historie, kultur og traditioner. Toscana er populær for sine vinmarker og bølgende bakker og enge med cypresser. Nyd toscansk rødvin med dine yndlings italienske retter i de mange ristorantes, der kendetegner byen. Alternativt kan du bare nyde de smukke seværdigheder og det smukke italienske landskab.

 

6. Bryllupsrejse til Sevilla 

Den fremtrædende by i Andalusien i Spanien, Sevilla fremhæver perfekt spansk kunst, arkitektur og livsstil. Den varme andalusiske sol blandet med de rige smag af spansk madlavning giver en dejlig oplevelse i dagtimerne. Alcazar i Sevilla har klassisk maurisk arkitektur, der er unik blandt europæiske destinationer.

7. Bryllupsrejse til Wien 

Østrigs hovedstad, Wien er en harmonisk blanding af gammelt og nyt. Hovedkvarteret for mange internationale organisationer samt placering af de smukkeste arkitektoniske stilarter i Europa, Wien har mange seværdigheder at se, såsom St. Stephen’s Cathedral og Hofburg Palace. Et andet aspekt af byen, der er verdensberømt, er dens cafeer. Wien det perfekte sted for din bryllupsrejse i Europa.

8. Bryllupsrejse til Paris 

Vi afslutter listen med selve by’ernes by: Paris. Alle kender byen til Eiffeltårnet, den nærliggende Arc de Triomphe og Champs-Élysées, men det er også en global leder inden for kunst, mode og gastronomi. Paris har også de bedste hoteller i verden med fine hotelgæster og personale. Se den vidunderlige arkitektur, byen har at byde på, gå til botiquesne for at søge efter de hotteste tendenser i tøj eller velsign dig selv på en af de mange caféer, der giver et glimt af det daglige liv i Paris. Byen har også et pulserende natteliv, der har både moderne og klassiske påvirkninger. Hvis du vil nyde en by på jeres bryllupsrejse med masser af karakter, romantik og luksus, så er Paris simpelthen dit bedste valg.