Ægteskab betragtes som et seriøst spørgsmål, og de fleste mennesker vil hellere tænke tusind gange før de kaster ind i det ukendte. Mange mennesker i den gifte modne alder vælger at forblive single og fri i stedet. Men som det berømte citat går “kærlighed kommer til dig, når du mindst venter det”, var det som skete for dette karriere drevne par.

Matthew, 34 år gammel, var leder af et forskning og udvikling selskab i Europa. Han er udadvendt, eventyrlystne, smart og flot. Anna, 29, var nyuddannet fra lovskolen og var ansat som juniorforsker i samme firma som Matthew’s. Ironisk men sande de mødtes først i gangen til kaffemaskinen. Det var øjeblikkelig kemi og kærlighed tiltrækning. De var så vante forelsket i hinanden, at de med deres nyopdagede følelse besluttede at blive gift i en underlig bryllupstradition. Det perfekte sted for den plan er at gå til Las Vegas.

Bryllup ritualer og traditioner varierer meget mellem kulturer, religioner, lande og sociale klasser. De fleste bryllup ceremonier indebærer en udveksling af ægteskab løfter af parret, præsentation af en gave (ring, blomster osv.), Og en offentlig proklamation af ægteskab med en autoritet figur. Alle disse traditioner er [til stede i Matt og Annas bryllup. Selvom de har adopteret den traditionelle vestlige brug af det hvide bryllup (i forbindelse med bryllupet af dronning Victoria), hvor en brud bærer en hvid brudekjole og slør, men med et twist. Brudgommen og bruden vil bogstaveligt talt tage springet og dykke fra et fly, der bærer deres brudekjole og dragt.

 

Det var en malerisk juni eftermiddag, da Anna og Matthew blev mand og kone. Skydive Las Vegas lader parene tage deres kærlighed til nye højder og bland rushen af ​​tandem skydiving med ægte lyksalighed. Denne en af ​​nogle få underlige bryllupstraditioner til rådighed i Las Vegas. Skydive kan hjælpe daredevil og et eventyrlystne par som Matt og Anna tager det mest bogstavelige sprang i gift liv. Forestil dig at sige “Ja” i et PAC 750 XL-fly, mens du rejser til en højde på 15.000 fod. Inden i flyet forseglede de handlen med et kys og derefter ud af flyet (fastgjort til en tandem instruktør selvfølgelig – fordi de er vanvittige, ikke selvmordssygdomme). Mens de faldt ved 120 til 140 mph, så de utrolige udsigter over Hoover Dam, Lake Mead, Colorado River og hele Las Vegas dalen. Hvor smuk baggrunden i deres bryllupsbilleder og videoer er.

Selvom deres bryllup var en underlig, tilføjede de stadig almindelige bryllupstraditioner og ritualer, herunder det gamle rim, “noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt.” Det er en af ​​de få ligheder, som lande over hele kloden har til fælles. I mange kulturer involverer forberedelse til et bryllup booking af et sted, at få brudekjole og invitere gæsterne. Men med usædvanlige og underlige bryllupstraditioner er det klart, hvordan forskellige bryllupper kan være.

 

Anna og Matthew’s bryllup blev afholdt den 18. juni efter det spændende fald i et lykkeligt brudt liv, parret, deres familie og venner ledte til receptionen på Monte Lago Ballroom på Hilton Lake Las Vegas. Med et drømmende farveskema af blødrosa, sort, hvid og accenter af guld, herunder smukke rosa og hvide rose buketter og centerpieces, frodige gyldne kandelaber og en guddommelig tre-tiered blush pink bryllupskage, deres bryllup var virkelig enestående.

Vegas handler om at være ukonventionel. Ingen ved dette bedre end ægteskabssindede besøgende. Næsten meget alle de større hoteller i Vegas havde et bryllupskapel af en slags, lige fra elegant til kitschy. Det berømte Las Vegas “Welcome” -skilt og et historiebogslot er blot to af de uendelige valg for Vegas bryllupssteder.

 

Mere end 80.000 par kommer til las Vega for at blive gift hvert år – dels fordi det er så nemt at gøre. Så længe begge er mindst 18 år, er et ægteskabskort det eneste dokument, du har brug for. Der kræves ingen blodprøver. Ingen ventetid er nødvendig. Bare giv amts kontorist kontoret $ 60 i kontanter, og du vil være på vej til wedded bliss.

Det store spørgsmål er, hvordan vil du binde dig? Mange brude og brudgom er det utraditionelle ‘tradition i Vegas. De ønsker ikke at gå ned ad en rosenbladet strækning. De vil hellere bryde forme for at begynde deres spændingsfyldte liv sammen. Ligesom hvad Matthew og Anna gjorde ved at hoppe hele vejen fra et fly.

Så for kommende bruudepar, der tænker uden for boksen, når det kommer til at slå sig ned, er der mange vilde og vanvittige måder, du kan blive gift i Las Vegas. Fra at hoppe ud af et fly og dykke under vandet til, godt, alt og overalt imellem, er vi sikre på, at selvom du vælger at sige “Ja” i Vegas, bliver din store dag den første af mange store eventyr sammen.