Bryllupsplanlægningen er på plads, I har gjort jer tanker om påklædningen, indbydelserne, fotografen, kørslen til og fra kirke og selvfølgelig talerne. Men har I nu gjort jer tanker om bryllupsrejsen?

En bryllupsrejse er fuldt fortjent efter alt det stress og forberedelser I har været igennem med planlægningen af et vellykket bryllup. Det er på tide at forkæle jer selv lidt og nyde hinanden, borte fra de vante omgivelser. Men skal man nu vælge en bryllupsrejse på idylliske øer i det fjerne, eller hellere vælge et storbyferie med kultur, romantik og spændende oplevelser? Det skal denne artikel handle om.

Storbyferie, badeferie, oplevelsesrejse, getaway eller krydstogt. Der er rigt med muligheder. Du og din partner bliver nærmest bombarderet med tilbud om rejsedestinationer til bryllupsrejsen på nettet. Mange rejser går til resorts i smukke omgivelser, gode hoteller og lækre strande, mens andre vælger at gå på opdagelse i storbyerne. I har søgt lidt online om rejsemål, drømt jer til det fjerne, drømt om sol, sommer og varme? Eller er I begge mere til en oplevelsestur i en storby, hvor I kan nyde hinanden, men samtidigt opleve andre mennesker, deres kultur og gå på udforskning af byens seværdigheder afsluttet med en romantisk tur på en restaurant?

Mange søgninger på nettet byder på en masse indtryk, men man ender alligevel oftest med at blive mere forvirret med alle de sanseindtryk og positive forventninger, der venter forude. Den ene side vil have dig til at gå på opdagelse i en storby, andre vil lokke dig med en bryllupsrejse til en fjern ø, eller ude i savannen. Men hvor skal I tage hen? Uanset om I er naturelskere, kulturentusiaster, eller bare gammeldags romantikere, vil kærligheden helt sikkert blomstre uanset rejsemålet og ligemeget om du arbejder på kontor eller om du har job derhjemme som privat dagplejer. Om det så bliver en romantisk storbyrejse, en tur til en eksotisk ferieø med spamassage, eller eventyrligt krydstogt, bryllupsrejsen skal passe til lige netop jer.

Bryllupsrejser

Når man er blevet gift, og man har holdt den efterfølgende bryllupsfest for familie og venner, så er det tid til, at det nybagte ægtepar får deres eget kvalitetstid til at fejre og nyde, at de nu er blevet gift. Hvilken bedre måde for brudeparret at fejre deres kærlighed til hinanden, end ved at komme langt væk fra hverdagens stress, ved at tage på en romantisk bryllupsrejse i udlandet. Vigtigt er at få planlagt og bestilt bryllupsrejsen i god tid, hvis man ønsker at få mest muligt ud af sin rejse. Skal det være en badeferie, så er det vigtig at undersøge, hvor der er varmt i netop den måned, man skal afsted. Samtidigt er det en god idé, at kigge på, hvad man skal have pakket til rejsen, så man ikke står og mangler den ene og det andet inden afrejsen, samt at få kigget på hvilke aktiviteter, man gerne vil opleve på rejsen. Det er bedst at få undersøgt sine muligheder hjemmefra, så man er godt forberedt, samt at få bestilt i god tid, så man sparer sig for en masse besvær, stress (og penge).

Storbyferie

I behøver ikke at holde jer til de traditionelle destinationer for brylluprejsen. Bryder du og din partner sig ikke om at sidde på en strand for lang tid ad gangen, eller ikke er til måneskinsture på en øde ø, så er en storbyferie måske mere noget for jer. Med en storbyferie, eller oplevelsestur vil I garanteret ikke kede jer. En oplevelsesrejse giver jer en masse minder at kigge på, mens en storbyrejse samtidigt kan berige jer for en masse kulturelle oplevelser. En storbyferie byder på rigtigt mange oplevelser. Hektiske miljøer, masser af indblik og aktiviteter i byens dagligdag – det venter på jer i en storby. I en storby finder du de elementer, som en romantisk bryllupsrejse på en øde ø ikke kan give jer og samtidigt får I indblik i, hvordan andre lever i en storby. I bliver storbymennesker for en stund, i helt andre omgivelser. I en storbyferie bliver man kun træt i fødderne, men ikke af de kulturelle oplevelser, forskellige dufte, sprog og mentaliteter.

Storbyrejse vs. bryllupsrejse

Bryllupsrejsen påbegynder jeres rejse som mand og kone. En storbyferie er et sikkert og nemt hit med et ta’-selv-bord af oplevelser på hvert gadehjørne. En bryllupsrejse derimod byder på en masse forkælelse. Begge har sine fordele, begge har sin charme. Spørgsmålet, som I blot skal stille jer selv er, hvadenten I er til det ene fremfor det andet. Når først man er taget afsted, har man slet ikke lyst til at tage hjem igen. Forkæl jer selv og hinanden med en rejse i sent glemmer.

Vi har masser af idéer til nogle af de bedste muligheder for en uforglemmelig oplevelse, hvadenten i vil på en romantisk storbytur, eller en klassisk bryllupsrejse med alt hvad der hører til.