Oh Happy Day! Bryllupsdagen er ved at nærme sig med hastige skridt og I mangler kun de sidste detaljer for at gøre dagen uforglemmelig? Bryllupstøjet er på plads, invitationerne er sendt ud, bryllupsfotografen er booket og lokaliteterne på plads? Så er I ved at være klar til den helt store dag – jeres bryllupsdag!

Har I overvejet jeres bryllupskørsel? Har I overvejet hvordan I vil transporteres til og fra kirken? Skal det være med eller uden chauffør, i en almindelig, eller klassisk bil? Bryllupskørslen bliver ofte set som en mindre detalje, men hvorfor ikke gøre kørslen særligt ved at booke en veteranbil?

Veteranbryllup med veteranbiler

En klassisk bil der venter udenfor kirken eller rådhuset, når I kommer ud som frisk viet ægtepar, er bestemt noget af det mest romantiske man kan forestille sig. Det er tilmed også lidt af en “eye-catcher” (læs: eye-candy), når der venter en veteranbil udenfor kirken, fremfor en limousine, eller et andet køretøj. En helt unik bil til den helt igennem unikke og særlige dag!

Gæsterne vil bestemt også få lidt ekstra ud af det, når de ser jer køre fra kirken, eller rådhuset i en veteranbil, med et glas champagne i hånden – så læn jer tilbage i lædersæderne og nyd hinanden og champagnen! En unik, smuk og klassisk veteranbil kan tilmed danne den perfekte kulisse for jeres bryllupsbilleder. Der kan aftales at bilen bliver pyntet, om man selv kører, eller bliver chaufferet, hvor længe man ønsker at leje bilen – mulighederne er mangfoldige.

Den helt perfekte bil til den helt perfekte dag

De fleste bryllupspar vælger bilen som deres foretrukne transportmiddel på bryllupsdagen, eftersom denne byder på den optimale beskyttelse mod vind og vejr i det til tider uforudsigelige vejr i Danmark. Der er dog også et hav af andre muligheder. Foretrækker du en bil med åben kaleche? Måske skal det slet ikke være en bil, men hellere en cykeltaxa, en richshaw, hestevogn, eller noget helt andet?

Skal det være bilen, så er næste spørgsmål, som I bør stille jer selv om hvilket mærke det skal være. Rolls Royce? Bentley? Jaguar? Ford? Cadillac? Mercedes? Der er et kæmpe udvalg til rådighed, så aftal gerne på forhånd, hvilken bil der er jeres favorit. Her finder I f.eks. en masse romantiske veteranbiler, bryllupsbusser, limousiner til alle former for brudetransport og bryllupskørsel.

Bryllupsbilleder

Med en veteranbil foran kirken, eller rådhuset er der også budt på den perfekte kulisse til bryllupsbillederne. At leje en bil til brylluppet er ofte prikket over i’et, når det gælder bryllupsplanlægningen. Jeres bryllupsfotograf kan med lethed få denne til at indgå som fokus på bryllupsbillederne, for at give billederne en lidt anderledes vinkel. Mangler I inspiration til at finde den rette bryllupsfotograf, så kan denne artikel måske give jer den rette input.

Bryllupskørslens priser

Afhængigt af den udbyder I vælger, hvor i landet I befinder jer (eller hvor brylluppet skal foregå), og hvilken slags bil I ønsker til jeres bryllupskørsel, kan prisen variere. Typisk ligger prisen dog gennemsnitlig mellem 1500-2000 kr. for 2 timers kørsel med chauffør, men det kan også blive billigere. Hvis I har fastlagt hvilken slags køretøj I helst vil køre i, så vil næste skridt være, at kontakte forskellige firmaer, inden I beslutter jer for, hvem I vil leje hos. Det er jeres store dag, så valget af den rette udbyder, er bestemt et vigtigt foretagende. Se på de enkeltes udbyderes renomméer, læs andres erfaringer og spørg hellere én gang for meget end for lidt, når det gælder jeres bryllupskørsel.

Her er et par eksempler på spørgsmål i kan stille inden i underskriver en kontrakt:

• Er der champagne med i prisen?

• Kan man se den udvalgte bil, inden man booker den?

• Kan man få dekoreret bryllupsbilen? Koster det ekstra?

• Hvad sker der hvis man ombestemmer sig og gerne vil ud af kontrakten?

• Hvad har chaufføren på af tøj?

Det med småt

Når I kommer til underskrivelsen af den endegyldige kontrakt, så sørg altid for at samtlige aftaler der er indgået mellem jer og forhandleren/bilens ejer, står skrevet i kontrakten. Dertil hører også detaljerne om hvem der skal hentes hvor, hvor længe bilen skal stå til rådighed, adresser, osv. Få gerne inkluderet en plan i kontrakten for at undgå overraskelser, eller misforståelser.

Når I har bestilt bryllupskørslen bør I ikke koncentrere jer om andet end at nyde øjeblikket og hinanden på den nok mest romantiske dag i jeres ægteskab.

Vi ønsker en rigtig god fornøjelse!