Gode råd og anbefalinger til udendørs bryllupper

Mange brude har drømt om et eventyr bryllup under den åbne himmel. Der er noget meget romantisk om ideen om udendørs bryllupper, der blot er uimodståelig. Enten vil du være tættere på naturen på den største dag i dit liv eller bare bare kunne nyde den friske luft og so; der er mange grunde til, at du bør vælge et udendørs bryllup.

En ting der også gør et udendørs bryllup en mere attraktiv mulighed er, at du får masser af muligheder, når det kommer til placeringen. Det kommer kun an på at vælge det rigtige tema til dit bryllup. Derfor har vi lavet en kort liste over de udendørs bryllupsmuligheder der findes med en beskrivelse. Vi har også tilføjet listen med nogle populære steder i Europa, som er perfekt til det givne tema.

Have Bryllup

Dette bryllup er karakteriseret ved at være omgivet af en overflod af blomster og prydplanter inden for et lukket rum. Dette tema er den mest traditionelle i denne liste, da have bryllupper har været populære siden tidernes morgen.. Derfor er et havebryllup også et af de letteste at forberede sig på, da de fleste steder er bekvemt placeret i eller i nærheden af ​​bycentre og er indrettet til at rumme arrangementer som bryllupper. Elektriske afsætningsmuligheder er normalt let tilgængelige i haven, hvilket gør et have bryllup til en praktisk løsning..

Ulster Botaniske Have i Belfast, Nordirland er en af ​​de mere populære have bryllup steder i de britiske øer. Med sit spektakulært designede drivhus og farverige samling af tropiske og tempererede planter, tilbyder dette websted et visuelt skuespil, der ligger i hjertet af et travlt bybillede.

Strand bryllup

En af de populære tendenser, når det kommer til udendørs bryllupstemaer, er strand bryllupper.  strandbrylluper er smukke, romantiske men forbliver enkle og ligetil. Ofte er gæsterne og brudeparet barfodet, derfor anbefales det at planlægge strandbrylluppet tidligt på dagen eller sent på eftermiddagen for at undgå varmen fra middagssolen. Farver forbundet med strand bryllupper er lyse, med let tøj til at matche. Hvad angår modtagelse er seafood naturligvis det mest fremtrædende element i dette tema.

Populære strand bryllup destinationer i Europa ligger hovedsagelig langs kystnære Middelhavet, især dem i de græske øer i Det Ægæiske Hav. Portugal med sin kyst mod det enorme blå vand i Atlanterhavet er også et populært strand bryllup destinationer. Et populært sted i Portugal for dette bryllupstema er i Argaves Beach Cave. Hulen er kuppelformet med store åbninger på siden som indgange og et cirkulært hul på taget for at lade rigeligt sollys komme i.

Skovbryllup

Dette tema er ved at blive populær blandt moderne par, der planlægger at have deres bryllup i nærheden af ​​skovområder. Der er helt sikkert en magisk allure til at være omgivet af høje træer og tykt løv. Skovbryllup er indbegrebet for at være i en med naturen. Færdiggør dette tema med rustikke detaljer, som f.eks. traditionelle lanterne og skovblomster. Spillesteder, der er specielt opbygget til dette bryllupstemt, findes i de skotske skovområder og Cypern-skovene i Toscana, Italien.

Bryllup på landet

Dette bryllup er normalt holdt ved åbne marker eller nær tætte bakker, med landbrugsjord eller landdistrikterne i det fjerne. Der er en stor mulighed for sort afhængig af dit valgte bryllupssted med hensyn til mad og dekoration. De fleste europæiske lande har deres egen unikke landskabskarakter, og at vælge en er helt op til dine præferencer. Ønsker du at være sikker på at kunne  nyde varmt og behageligt vejr, vælg et bryllup i Sicilien eller Andalusien, herhjemme i danmark kan det anbefales at finde en gaard hvor der er mulighed for at trække ind i et maskinhus eller lade i tilfælde af dårlig vejr.. Hvis du vil have køligere klaser, gå længere nordpå i lande som Belgien og Holland med deres charmerende vindmøller og blomsterbedrifter.

Slots bryllupper

Europa har masser af slotte, paladser og huse, der fungerer som bryllupssteder for de par, der ønsker et strejf af historie eller storhed til deres bryllupper. Fra eventyrslottene i Tyskland og Centraleuropa, de fortryllende ejendomme i Storbritannien, de udsøgte slotte i Frankrig, til de eksotiske Alcazars i Spanien, tilbyder gårdhave bryllupper en bred vifte af muligheder afhængigt af landet, hvor du vil have dit bryllup holdt.

 

Aften udendørs bryllupper

Nattenhimmelens slør giver et intimitet til udendørs bryllupper uden sidestykke af dagtimerne. De fleste dedikerede udendørs bryllupssteder i Europa tilbyder denne mulighed for par. Men på grund af mørket bør særlige overvejelser for belysning planlægges omhyggeligt. Du vil gerne maksimere på den bløde glød af natlamper og undgå den klare lysstyrke af industriel belysning, mens du stadig opretholder rigelig synlighed..

 

 

 

Vi anbefaler

Udendørs bryllupper tager generelt mere forberedelse til uventede begivenheder end indendørs bryllupper. Vejret kan være ufatteligt, især i regnvejr eller køligere måneder af året, derfor brug ekstra god tid på at planlægge dit valg af bryllupsdato og lokation, og husk at have en plan B. Ekstra tid på planlægning  er helt sikkert godt givet ud, hvis du vil gøre processen med planlægning og forberedelse mere strømlinet og problemfri. Du bør dog aldrig glemme, at et bryllup er en fejring af din kærlighed med din betydelige anden; dit valg skal altid følges. Dette er din dag, og dine valg vil gøre dagen helt speciel.